ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
hellenic highspeed

Hellenic Highspeed by Fast Ferries, η κορυφαία σας επιλογή για να ταξιδέψετε σε Τήνο, Μύκονο και Νάξο! Το φημισμένο ταχύπλοο, ένα από τα πιο σύγχρονα που κυκλοφορούν στη θάλασσα του Αιγαίου, «ντύθηκε» στα κόκκινα χρώματα της αγαπημένης σας εταιρείας και είναι έτοιμο να σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού στους top προορισμούς των Κυκλάδων.

Η κατασκευή του Hellenic Highspeed έχει πραγματοποιηθεί με βάση τα πιο σύγχρονα standards ποιότητας. Με μήκος 100μ, πλάτος 17,11μ και ταχύτητα 34 κόμβων, προσφέρει τις πιο άνετες, γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις για 724 επιβάτες και 175 οχήματα.

Το δρομολόγιο του Hellenic Highspeed από Ραφήνα προς Νάξο

1η στάση: Τήνος

Με αναχώρηση καθημερινά στις 08:05 από Ραφήνα, το Hellenic Highspeed πραγματοποιεί την 1η του στάση στον προορισμό της Τήνου στις 10:15. Η Τήνος, εκτός από «νησί της Παναγίας», αποτελεί και έναν σύγχρονο κυκλαδίτικο προορισμό με αμέτρητες επιλογές για τους επισκέπτες της σε παραλίες, αξιοθέατα και διασκέδαση!

2η στάση: Μύκονος

Αναχωρώντας από το νησί της Τήνου στις 10:25, το κόκκινο ταχύπλοο της Fast Ferries φτάνει στη χώρα της Μυκόνου στις 10:50. Το «νησί των ανέμων» είναι έτοιμο να σας παρασύρει με την κοσμοπολίτικη αύρα του και τους ξέφρενους ρυθμούς της διασκέδασης για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.

3η στάση: Νάξος

Τελευταίος προορισμός του Hellenic Highspeed by Fast Ferries η Νάξος. Η άφιξη του πλοίου στη χώρα του νησιού είναι υπολογισμένη στις 12:00. Φτάνοντας στη Νάξο, θα αντικρίσετε από μακριά το πανέμορφο τοπίο της χώρας, στο οποίο δεσπόζει η επιβλητική Πορτάρα.

Αναλυτικά, τα ωράρια αφίξεων / αναχωρήσεων του HELLENIC HIGHSPEED

Το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο HELLENIC HIGHSPEED by Fast Ferries δρομολογείται για την περίοδο από 31/5 έως 23/9, αντικαθιστώντας το πλοίο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. Αναλυτικά, τα ελαφρώς διαφοροποιημένα ωράρια των δρομολογίων του διαμορφώνονται ως εξής:

hellenic highspeed